Valgte hjelpemidler 0

Tilbehør

Produktbilde

Produktbeskrivelse

alt

Bernafon app
Bernafon app for iOS og Android ™-enheter gir en intuitiv og diskret måte å betjene høreapparater på. Juster volum, bytt program, sjekk batterinivået, finjuster lyden med streaming-equalizer, benytt funksjonen “Finn mitt høreapparat” osv. 
 
Med Bernafon App har det aldri vært enklere å betjene dine høreapparater. Appen kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play.
 
Vi anbefaler at du alltid har siste oppdaterte iOS eller Android-versjon installert på din mobiltelefon.
Se her for hvilke mobiltelefoner som er kompatible med Bernafon App.

Under kan du laste ned app for iOS og Android.

altalt

Kompatibel med Alpha XT, Alpha, Viron, Leox og Zerena høreapparater.

 

 

 

alt

SoundClip-A 
SoundClip-A er et allsidig tilbehør som muliggjør handsfree telefonsamtaler til dine høreapparater fra både Android ™, iPhone® og mange andre Bluetooth-enheter. 
SoundClip-A kan også streame musikk, samt benyttes som fjernkontroll og fjernmikrofon.

For oversikt over hvilke telefoner som er testet og funnet kompatible med SoundClip-A, se her.

Kompatibel med Alpha XT, Alpha, Viron, Leox og Zerena høreapparater.

 

 

alt

TV-A 
TV-A er et lite adapter som trådløst sender TV-lyden direkte til dine høreapparater. TV-A benytter BLE (Bluetooth Low Energy) ved 2,4 GHz for å streame direkte til apparatene.
Se bruksanvisningen for hvordan du enkelt kobler TV-A til din TV.

Kompatibel med Alpha XT, Alpha, Viron, Leox og Zerena høreapparater.

 

 

alt

RC-A
Høreapparater fra Bernafon kan betjenes med den elegante fjernkontrollen RC-A.
Via denne kan brukeren enkelt bytte program, justere lydstyrken og slå av lyden på høreapparatene.

Kompatibel med Alpha XT, Alpha, Viron, Leox og Zerena høreapparater.

 

 

alt

Ladestasjon
Med våre oppladbare høreapparater, behøver du ikke tenke på å bytte batterier. Kun tre timers lading sørger for fulladede batterier som varer en hel dag, inkludert streaming av lyd og telefonsamtaler. Ladestasjonen er en enkel plug & play løsning. Den benytter induktiv teknologi som gjør det mulig å lade uten bruk av kabler. 

Kompatibel med Alpha XT, Alpha og Viron høreapparater.


 

alt

Reiselader med powerbank
Charger Plus er en lader som er perfekt å ta med seg når man er på reise eller befinner seg på steder uten tilgang på strøm. Charger Plus kommer med innebygd powerbank, og kan fullade 2 stk. høreapparater 3 ganger uten å være tilkoblet strømnettet.
Laderen har et praktisk lokk for sikker oppbevaring av høreapparatene når de ikke er i bruk, og inneholder også en automatisk tørkefunksjon som aktiveres når høreapparatene lades.

Kompatibel med Alpha XT og Alpha høreapparater.

 

 

alt

 

Direktestreaming til iOS og Android
Bernafons høreapparater er Made for iPhone® og gir mulighet for direktestreaming med iPhone®, iPad Pro®, iPad Air®, iPad mini® og iPod touch®. 

Bernafon Alpha tilbyr i tillegg direktestreaming mot moderne Android-telefoner. Se her for oversikt over hvilke telefoner som tilbyr direktestreaming. 

 

alt

Hands-free kommunikasjon
Bernafon Alpha tilbyr nå hands-free kommunikasjon fra iPhone® og iPad®. Etter å ha mottatt anropet, kan brukerne legge telefonen til side og snakke fritt. Høreapparatene vil fange opp stemmen og streame lyd begge veier, og lar hendene være frie til andre oppgaver. For å sjekke om din telefon er kompatibel med hands-free kommunikasjon, se her.

Kompatibel med Alpha XT og Alpha høreapparater.

 

CROS MNR T R
Bernafons trådløse CROS/BiCROS miniRITE T R tilbyr enestående lydkvalitet og god oppfattelse av tale for brukere med ensidig døvhet.
Lyd som blir fanget opp på den døve siden sendes trådløst til høreapparatet på motsatt side. Dette gjør at brukere med ensidig døvhet kan nyttiggjøre seg lyder fra alle retninger samt at det blir enklere å delta i samtaler med flere personer.
CROS MNR T R er et oppladbart apparat og kan lades med både ladestasjonen og reiseladeren.

Kompatibel med Alpha XT og Alpha høreapparater.