Valgte hjelpemidler 0

Alpha XT høreapparater

Produktbilde

Med Bernafon Alpha lanserte vi verdens første høreapparat med hybrid-teknologi. Nå introduserer vi Bernafon Alpha XT med en enestående vindstøy-begrenser for å gi best mulig taleforståelse og komfort også utendørs.

Produktbeskrivelse

 

 

 

 

alt

For best lyd uten kompromisser
Inspirert av den eksepsjonelle hørselen i dyreriket, presenterer Bernafon sine beste høreapparater noensinne med Alpha XT. Alpha XT har Bernafons mest avanserte hybridteknologi™. Med den nye Hybrid Sound Care™-funksjonen beskytter Alpha XT mot forstyrrende vind og kontaktstøy. Bernafon Alpha XT er oppladbare høreapparater med trådløs tilkoblingsteknologi, som kombinerer eksepsjonell lydkvalitet med allsidighet og eleganse.

 

 

Fordeler med Alpha XT

alt

Fokuser på å være utendørs.
Alpha XT er designet for ekstra lyttekomfort og klar tale i vindfulle utendørsmiljøer.

 

 

alt

Fokuser på samtaler.
Alpha XT har Hybrid Technology™ for å øke taleforståelsen og lyttekomforten samtidig.

 

 

alt

Fokuser på alt annet enn høreapparatene dine.
Alpha XT lades opp på mindre enn 3,5 time og varer hele dagen, selv når du streamer.

 

 

Oppladbar for en hel dag med strøm
Med de oppladbare Alpha XT-høreapparatene trenger du ikke å kjøpe eller bytte batterier. Bare legg høreapparatene i ladestasjonen over natten for å være klar for en ny dag.

alt

 

Reiseladeren Charger Plus - perfekt for en helgetur
Benytt deg av den praktiske reiseladeren, utstyrt med en powerbank. Charger Plus tilbyr 3 fulle ladesykluser av to høreapparater uten behov for strømforsyning. Det praktiske lokket oppbevarer høreapparatene på en sikker måte. Lad opp powerbanken til Charger Plus på bare 4 timer og reis komfortabelt og problemfritt.

alt

 

Bli tilkoblet
Med Bernafon Alpha XT høreapparater kan du nyte hands-free telefon- og videosamtaler fra iPhone® og iPad®, i tillegg til å streame lyd direkte fra iOS og moderne Android™-enheter. Flere tilbehør er også tilgjengelig for å forbedre lytteopplevelsen ytterligere.

alt
Utforsk hvilke tilbehør som er tilgjengelig

 

 

 

Alpha XT passer din stil og behov
Sammen med audiografen din, velg modellen som passer best til ditt hørselstap, kosmetiske preferanser og individuelle behov.

alt