Valgte hjelpemidler 0

Mottaker EJ-702DR Plus

Produktbilde

Dobbel diversitymottaker, 16 kanaler, 863-865 MHz

For bruk der lydkvalitet og stabilitet på mottak er viktig.

Cantec art. nr.: 1106010
HMS art. nr.: 160959
For bestilling

Produktbeskrivelse

Diversitymottakeren EJ-702DR Plus er en del av OKAYO moduloppbygget, trådløst mikrofonsystem. Med to integrerte mottakere i samme modul, gir denne designen samme funksjonalitet som en konvensjonell 2-kanalsmottaker. EJ-702DR Plus kan brukes med to trådløse mikrofoner på ulike kanaler samtidig. Den høye krekvensen og diversity-mottaket gir lyd i høy kvalitet med lite forvrengning, lite bakgrunnslyd og lav følsomhet for forstyrrelser.
 
Ved å legge til ytteligere en EJ-702DR Plus kan opp til fire mikrofoner benyttes samtidig. Diversitymottakeren/-mottakerene kobles til eksisterende lydanlegg og/eller slyngeforsterker. OKAYO trådløst mikrofonsystem kan enkelt tilpasses ulike bruksområder som guidinger, skoler, seminarer, produkdemonstrasjoner, foredrag, prekner osv.
 
I systemet inngår trådløse hånd- og lommesendere, lommemottakere og trådløse, oppladbare aktive høyttalere med innebygde mottakere.
 
UNIVOX - utviklet sammen med OKAYO
Univox har sammen med OKAYO også utviklet OKAYOs standard lommesender og -mottaker for å forbedre taleoppfattelsen for høreapparatbrukere. For å oppfylle kravene om tilgjengelighet og tilby en bra lydopplevelse selv for høreapparatbrukere, bør du alltid forsikre deg om at det er disse spesialutviklede modellene du bruker.
 

Prisforhandlet med NAV