Valgte hjelpemidler 0

(UTGÅTT) Control Omni

Produktbilde

Control Omni er tilpasset mennesker som har et sterkt behov for å styre sine liv og som stiller høye krav til funksjonalitet og pålitelighet.

  • Brukervennlig
  • IR og Radio
  • Innebygd mobiltelefon
Cantec art. nr.: 2429000
HMS art. nr.: 166474
For bestilling

Produktbeskrivelse

FRIHET OG UAVHENGIGHET

Alle mennesker trenger å delta, være selvstendige og kunne kommunisere. Control Omni er tilpasset mennesker som har et sterkt behov for å styre sine liv og som stiller høye krav til funksjonalitet og pålitelighet.

 
BRUKERVENNLIG
Control Omni er enkel å bruke. Ferdige malsider er allerede lagt inn og det er enkelt å legge til nye sider og bilder. Alle bilder, sider og bakgrunnsfarger kan tilpasses etter behov.


IR OG RADIO
Som det første produktet innenfor sitt område håndterer Control Omni både IR og radio. IR brukes til å kontrollere det du ser: taklampen, TV-apparatet, eller sengen man ligger i. Radio passer best når du ønsker å kontrollere en serie av hendelser, f.eks. slå på alle lysene i huset eller dra opp alle persiennene. Når oppdraget er utført, får du en melding fra Control Omni.

SÅ ENKELT STYRES CONTROL OMNI
Control Omni styres ved at det trykkes direkte på skjermen eller ved skanning. Brytere til å styre skanning er tilgjengelig i mange størrelser, former, farger og funksjoner (bestilles separat).


INNEBYGD MOBILTELEFON
Med Control Omni får du full kontroll over telefonsamtalene dine. Hodesettet som følger med garanterer private samtaler. Du kan legge til bilder av telefonkontaktene og sende SMS, som gir deg forslag til ord underveis - ordprediksjon.


ANROP
Med et enkelt tastetrykk er det mulig å sende et anrop 4 forskjellige måter; IR, radio, SMS eller ved automatisk oppringing til en kontaktperson.