Valgte hjelpemidler 0

Sender IR Control Prog

Produktbilde

En programmerbar IR-sender som er tilpasset bevegelseshemmede. Har totalt 241 programmeringsplasser fordelt på 15 nivåer.

 

 

 

 

 

Cantec art. nr.: 2425700
HMS art. nr.: 142983
For bestilling

Produktbeskrivelse

Programmerbar IR-sender med scanning
 
Control Prog er en programmerbar IR-sender som er tilpasset bevegelseshemmede. Senderen kan "lære inn" og erstatte funksjoner fra fjernkontroller til f.eks. TV, DVD, video, stereo m.m. Med Control Prog blir hverdagen litt enklere, man styre alt fra telefon til heis.
Control Prog har totalt 241 forskjellige programmeringsplasser fordelt på 15 nivåer. Det finnes også en kodet kanal for funksjoner som krever streng sikkerhet, f.eks. inngangsdør til leilighet/hus. Senderen kan betjenes med det innebygde tastaturet eller via eksterne brytere. Når eksterne brytere benyttes, kan en velge mellom flere forskjellige scanningsmetoder.
For de brukerne som ikke kan "peke direkte" på senderen går det an å kople til ytre bryterkontakter som starter en scanningssekvens. Denne gjør det mulig å styre forskjellige funksjoner i omgivelsene med for eksempel kun sug/blås. Det går an å lage ulike innstillinger som påvirker scanningen. Du kan velge mellom forskjellige scanningsmetoder, scannings­hastigheter, scanningsstart, antall scannings­omganger, turboscanning og scanningsblinking. Det er til og med mulig å lage en individuell scanningsmetode. 1-5 funksjons bryterkontakter eller joysticker kan koples til, avhengig av hvilken scanningsmetode som benyttes.
Innstikk for merking av nivå og funksjoner gjør det enkelt å huske de forskjellige funksjonene. Kan koples til PC for å programmere og overføre data og med programmet Control Tool kan man ta back-up.
 
Overlegg/fingerguide og halsrem følger med.
 

Tekniske data

Fysiske mål (L x B x H):
134 x 70 x 25 mm
Vekt inkl. batterier:
180 gr
Batterier
4 stk. 1.5 V alkaline
Manøverkraft på tastatur:
ca. 1,5 N (150 g)
 

For instruksjonsvideo av batteribytte trykk HER

 

 

 

 

 

 

 

 

SpesifikasjonerBestillingsnummer Pris (ekskl. mva.)
Batterier 1,5 V LR03/AAA Alkaline 2241003 (HMS art. nr.: 028936) 9,-/stk.