Valgte hjelpemidler 0

Dynamo

Produktbilde
Cantec art. nr.: ACC-DMOWIN
HMS art. nr.: 025589
For bestilling

Produktbeskrivelse

Dynamo er en talemaskin med dynamisk skjerm og digitalisert tale. Dynamo bruker ikke Windows operativsystem slik andre skjermbaserte talemaskiner gjør.

Dynamo er en meget driftssikker enhet og den gode organiseringen av skjermbildet og de enkle menyvalgene, gjør Dynamo til en talemaskin som er enkel å bruke og programmere.


Talemaskin
Dynamo benytter seg av digitalisert tale, dvs. at en spiller inn ord og fraser ved hjelp av en persons stemme. Talen kan aktiviseres ved hjelp av lette direkte trykk på skjermen eller ved hjelp av brytere som koples til.

Skjermbildet kan organiseres slik det er praktisk for brukeren. Dette gjør Dynamo til en talemaskin som kan "vokse" med brukeren. Det følger med 3300 DynaSyms symboler som fritt kan brukes. Hvis det er ønskelig, kan det installeres ekstra PCS symboler. Taletiden er på totalt 25 minutter. Det er maksimum 20 sekunder taletid avsatt til hvert enkelt felt. Med medfølgende kabel kan du ta backup ved å kople Dynamo til PC’en.

Leveres som standard med stor bæreveske.

Mål: 18x16x5 cm. Vekt: 816 gram.


Dynamo kan også brukes som omgivelsekontroll
Dynamo har innebygd programmerbar omgivelsekontroll (se under Omgivelsekontroll - Sendere IR). Dette gir brukeren mulighet til å styre TV, video, radio, dører, vinduer m.m. ved hjelp av scanning, auditiv scanning og/eller direkte trykk på symboler.

Dynamo er et meget godt alternativ for brukere med dårlig syn, brukere med motoriske vanskeligheter, brukere med kognitive problemer, afatikere, ALS pasienter m/flere. Dynamo kan festes til rullestol og bord ved hjelp av stativ.

Prisforhandlet med NAV

SpesifikasjonerBestillingsnummer Pris (ekskl. mva.)
Stativ til Dynamo ACC-DRM1(HMS art.nr. 136261) 6.600,-
Hurtigkopling for feste av Dynamo til stativ ACC-DMOHLDR(HMS art.nr. 135613) 1.900,-
Praktisk bæ reveske ACC-CCDRMO (HMS art.nr. 136536) 564,-