Valgte hjelpemidler 0

UniVox P-LooP 2.0 - portabel teleslyngekoffert

Produktbilde

UniVox teleslyngekoffert er en portabel teleslyngeløsning hvor teleslyngeforsterker, teleslynge og mikrofoner er integrert i en portabel løsning.

Cantec art. nr.: 1104180
For bestilling

Produktbeskrivelse

Ideell for hørselshemmede i lokaler hvor det ikke er installert teleslyngeanlegg. UniVox teleslyngekoffert er en portabel teleslyngeløsning hvor teleslyngeforsterker, teleslynge og mikrofoner er integrert i en portabel løsning. Kofferten er robust, enkel å ta med seg og rask å montere. Kan brukes i et lite konferanserom eller i en stor sal opp til 150 m². Velegnet i forbindelse med konferanser, studiesirkler, debatter og foredrag.
 
Portabel teleslyngekoffert med hjul og teleskophåndtak for enkel transport. Samme gode kvaliteten som resten av UniVox teleslyngeforsterkerne gjør dette til det beste valget av portabel teleslynge. Teleslyngekofferten inneholder alt du trenger for raskt og enkelt å sette opp en teleslynge med mange muligheter. Den kommer med teleslyngekabel på trommel i tillegg til ekstra skjøtekabel slik at den dekker rom på opp til 150 m². Tester er også inkludert slik at nivå og lyd kan stilles inn og verifiseres av personer som ikke bruker høreapparat eller som har høreapparat uten T-funksjon. Programmerbare innganger gjør det mulig å koble til både mikrofoner og annet lydutstyr med linjeutgang. Utgang for tilkobling til annet lydutstyr som forsterkere og aktive høyttalere for å kunne høre samme lyd uten høreapparat.

Kofferten kan også utstyres med innbygget trådløst mikrofonsystem for ytterligere forenkling av bruken. Diverse mikrofonmuligheter som håndholdt, mygg, hodebøyle eller bordmikrofon kan leveres med eller etterbestilles. Trådløse høyttalere fra Okayo passer sammen med dette utstyret og gjør det enda mer brukervennlig.

  • Koffert med hjul og teleskophåndtak
  • 2 XLR-innganger for mikrofon/linje
  • RCA linjeinngang
  • RCA linjeutgang
  • LED-indikering av nett, innsignal og teleslyngestrøm
  • Automatisk sikring
  • Høy strøm på teleslyngen
  • Kortslutningssikker
  • Mulighet for innebygde trådløse mikrofoner (anbefales)
 
Slyngeforsterker koffert med FM håndmikrofon og headsetmikrofon
Teleslynge koffert med måleinstrumentet Listener, innebygd FM-mottaker og headsetmikrofon for innebygd FM-sender
Bestillingsnr.: 1104180
 
 
Ved spesielle behov kan også andre varianter av kofferten leveres.