Valgte hjelpemidler 0

Teksttelefon Polytel

Produktbilde
Cantec art. nr.: 1107501
HMS art. nr.: 020254
For bestilling

Produktbeskrivelse

Polytel er en ny norskprodusert teksttelefon med mange brukerfordeler:

  • standard tastatur
  • opplyst billedskjerm med 55 tegn
  • tilkoples direkte i telefonkontakten
  • kan benyttes som telefonsvarer
  • portabel, ved hjelp av en akustisk kopler kan Polytel brukes i telefonkiosker
  • innebygget «telefonkatalog» med faste nummer
  • oppladbare batterier innebygget

Polytel + Mobiltelefon

Ved hjelp av et interface kan Polytel benyttes sammen med de fleste mobiltelefoner i NMT 450-systemet. Vi anbefaler Benefon mobiltelefon. Det du trenger i tillegg til Polytel er en mobiltelefon og et linjeinterface. Hvis du ønsker lading under bruk, må du i tillegg ha en delingsboks og en strømforsyning. Dette bestilles hos mobiltelefonleverandør. For flere opplysninger kontakt: Tele Scan AS, tlf. 69 24 16 00.

Polytel er en teksttelefon som dekker alle behov, som hovedtelefon inne, men er også lett å ta med seg ut. Hjemme kan Polytel enkelt tilkoples telenettet uten annen installasjon. Den har innebygget skjerm med 5 linjers tekst. Ønskes større skjerm for flere tekstlinjer eller større bokstaver, kan større skjerm tilkoples.

Ved hjelp av akustisk kopler, som du setter på et vanlig telefonrør, kan du ringe med Polytel fra et vanlig telefonapparat eller en telefonkiosk. Polytel gir deg større frihet. Akustisk kobler gir deg frihet til å bruke din Polytel på alle steder som har en standard telefon slik at du kan ha toveis tekstkommunikasjon.

Ønsker du kommunikasjon ute, kan du ta Polytel med deg. Du bærer den lett (vekt 950 g) inne som ute, på arbeid, på biltur eller i skog og mark. For at dette skal være mulig, må du ha en vanlig mobil-telefon NMT 450/900 i tillegg.

Prisforhandlet med NAV