Valgte hjelpemidler 0

Zerena

Produktbilde

Zerena markerer et kvantesprang i atferden til høreapparater, fra adaptiv til dynamisk. Bernafons patenterte teknologi baserer seg på kontinuerlige analyser av lydmiljøet, noe som resulterer i en sømløs respons til aktive og skiftende omgivelser.

Produktbeskrivelse

Rask og direktealt

Med 2,4 GHz direkte-streaming kan du nyte lyd fra TV og mobiltelefon direkte inn i høreapparatene. Benyttes to apparater, gir NFMI (near-field magnetic induction) rask og sømløs kommunikasjon mellom høreapparatene.

 

 

altModeller

Zerena finnes i 3 ulike modeller, miniRITE, miniRITE T og B 105. De er Made for iPhone®-høreapparater som støtter Bluetooth® Low Energy (BLE) ved 2,4 GHz. miniRITE T og B105 inneholder i tillegg telespole og dobbel trykknapp. Zerena finnes i 9 forskjellige farger.

 

 

altZPower ladestasjon

Zerena miniRITE kan enkelt gjøres om til et oppladbart høreapparat. Ladesettet inneholder en ladestasjon, 2 batteriluker og 2 oppladbare sølv-sink batterier. Batteriluken monteres enkelt og apparatet er klart til å lades. Skulle man befinne seg et sted hvor det ikke er mulig å benytte laderen, er batteriluken utformet slik at standard batterier også kan benyttes.

 

 

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport er en lydgenerator som enkelt
kan aktiveres for å hjelpe brukere med tinnitus. En rekke
mestringslyder er tilgjengelig, og alle kan justeres
individuelt etter brukerens behov.

 

 

altSmart og diskret

Bernafon EasyControl-A app for iOS og Android ™ -enheter gir en intuitiv og diskret måte å betjene høreapparatet på. Juster volumet på telefon- og TV-signalet, bytt program, sjekk batterinivået, koble deg til internett med IFTTT, benytt funksjonen “Finn mitt høreapparat” osv. Med EasyControl-A-appen har det aldri vært enklere å betjene dine høreapparater.

 

 

alt

Tilbehør

Trådløst tilbehør som SoundClip-A, RC-A og
TV-A er tilgjengelig for økt funksjonalitet. Les mer om hvilke muligheter disse gir under Tilbehør.

 

 

 

 

alt