Valgte hjelpemidler 0

Viron høreapparater

Produktbilde

Viron er verdens første høreapparat med True Environment ProcessingTM. Viron oppdager og behandler lyd i sanntid, og gir den mest realistiske og naturlige lydopplevelsen noensinne i et høreapparat.

Produktbeskrivelse

Rask og direktealt

Med Viron lanserer vi Bernafons kraftigste chip noensinne. Kapasiteten gir oss muligheten til å analysere lydmiljøet 32.000 ganger per sekund og justere forsterkningen med en hastighet på 20.000 ganger per sekund. 

Med 2,4 GHz direkte-streaming kan du nyte lyd fra TV og mobiltelefon direkte inn i høreapparatene, og gjør Viron til et perfekt valg for brukere som ønsker å kunne koble seg opp mot dagens digitale verden.
 

 

 

altModeller

Viron finnes i 4 ulike modeller, miniRITE, miniRITE T, miniRITE T R og B 105. De er alle Made for iPhone®-høreapparater som støtter Bluetooth® Low Energy (BLE) ved 2,4 GHz. miniRITE T, miniRITE T R og B  105 inneholder i tillegg telespole og dobbel trykknapp. Viron finnes i 9 forskjellige farger. Velg modellen som passer ditt hørselstap, kosmetiske preferanser og individuelle behov sammen med din audiograf.

 

 

Ladestasjonalt

Med Viron miniRITE T R behøver du ikke tenke på å bytte batterier. Kun tre timers lading sørger for fulladede batterier som varer en hel dag, inkludert streaming av lyd og telefonsamtaler.

Laderen til Viron miniRITE T R er en plug & play løsning. Den benytter induktiv teknologi som gjør det mulig å lade uten bruk av kabler. 

 

 

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport er en lydgenerator som enkelt
kan aktiveres for å hjelpe brukere med tinnitus. En rekke
mestringslyder er tilgjengelig, og alle kan justeres
individuelt etter brukerens behov.

 

 

altSmart og diskret

Bernafon EasyControl-A app for iOS og
Android ™ -enheter gir en intuitiv og diskret måte å betjene høreapparatet på. Juster volumet på telefon- og TV-signalet, bytt program, sjekk batterinivået, koble deg til internett med IFTTT, benytt funksjonen “Finn mitt høreapparat” osv. Med EasyControl-A-appen har det aldri vært enklere å betjene dine høreapparater.

 

 

alt

Tilbehør

Trådløst tilbehør som SoundClip-A, RC-A og
TV-A er tilgjengelig for økt funksjonalitet. Les mer om hvilke muligheter disse gir under Tilbehør.

 

 

 

 

alt