Valgte hjelpemidler 0

EasyReader Port

Produktbilde

Lesemaskin som tradisjonell bordmodell med batteri. Har hele fem norske stemmer pluss stemmer på 31 andre språk. Navigasjon helt ned på bokstavnivå. Ekstern lagring som tekst, bilde eller MP3. Arabisk og hebraisk som tilbehør.

Cantec art. nr.: 700010
HMS art. nr.: 194455
For bestilling

Produktbeskrivelse

EasyReader er en enhet som leser tekst hurtig og nøyaktig. I løpet av sekunder kan du lytte til e-post, tidsskrifter, aviser og bøker, med en naturlig stemme. EasyReader er enkel å bruke. Med aluminiumskasse og innbygget batteri, er den en perfekt personlig assistent.

Enkel

EasyReader har få betjeningsknapper. Disse har talende meldinger som hjelper deg å bruke enheten. Funksjoner som volum, lesehastighet og batterinivå er enkle å betjene. Likefullt gir EasyReader deg fullstendig navigasjon, både på bokstav-, ord-, setnings-, linje-, avsnitts- og sidenivå. Enheten er utviklet slik at du kan betjene det som en Daisy-spiller.

Portabel med design i lett aluminium

Det innbygde batteriet gir deg 7 timers lesetid uten behov for å koble den til strøm. Kassen i aluminium gjør enheten svært solid og gjør det mulig for deg å bruke den både hjemme, på jobb og på hytta.

Tekst-til-tale

EasyReader gir deg et bredt spekter med stemmer. Du kan velge mellom stemmer i høy kvalitet fra Nuance og Acapela. Enheten er utstyrt med uttak for hodetelefoner.

Lagre favorittekster

EasyReader kan eksportere den aktuelle teksten til en MP3-spiller eller en USB-minnepinne. Bare koble til lagringsenheten, og EasyReader vil deretter lagre teksten som tekst, bilde eller MP3-fil automatisk.

 

Produktinformasjon  
Hastighetsregulering trykknapp
Enkelt hoppe en setning tilbake ja
Talesyntese Acapela, Nuance
Antall norske stemmer 5
Antall språk i tillegg til norsk 31
Leselistmulighet nei
Lagringsminne ja
Bildeenhet skanner
Skjermtilkobling nei
Lydutgang jack
Brukstid batteridrift 7t
Ladetid -
   
Tekniske spesifikasjoner  
Størresle BxHxD 272x68x424
Vekt (kg) 3,8
Strømforsyning 15 V
NAV Post 12/541 37
NAV Post 15/4616 (13C)