Valgte hjelpemidler 0

Zerena miniRITE T

Produktbilde

Sømløs og trådløs hørsel.

 

Når som helst, hvor som helst.

 

Produktbeskrivelse

miniRITE Talt

miniRITE T markerer et kvantesprang i atferden til høreapparater, fra adaptiv til
dynamisk. Bernafons patenterte teknologi baserer seg på kontinuerlige analyser av lydmiljøet, noe som resulterer i en sømløs respons til aktive og skiftende omgivelser.

miniRITE T er et lite og stilig høreapparat som passer små til store hørselstap. Det er et Made for iPhone®-høreapparat som også inneholder tinnitus lydgenerator, telespole og dobbel trykknapp. miniRITE T finnes i 9 forskjellige farger.

Rask og direkte

Med 2,4 GHz direkte-streaming kan du nyte lyd fra TV og mobiltelefon direkte inn i høreapparatene dine uten noe mellomledd. Benyttes to apparater, gir NFMI (near-field magnetic induction) rask og sømløs kommunikasjon mellom høreapparatene.

miniRITE T er et Made for iPhone® høreapparat og muliggjør direkte kommunikasjon med iPhone®, iPad® eller iPod®touch.

Trådløst tilbehør som fjernkontroll og TV-adapter er tilgjengelig for å forbedre bruken av høreapparatet og gjøre det enklere å høre TV-lyden.

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport er en lydgenerator som enkelt kan aktiveres for å hjelpe brukere med tinnitus. En rekke mestringslyder er tilgjengelig, og alle kan justeres individuelt etter brukerens behov.alt

Smart og diskret

Bernafon EasyControl-A app for iOS og Android ™ -enheter gir en intuitiv og diskret måte å betjene høreapparatet på. Juster volumet på telefon- og TV-signalet, bytt program, sjekk batterinivået, koble deg til internett med IFTTT, benytt funksjonen “Finn mitt høreapparat” osv. Med EasyControl-A-appen har det aldri vært enklere å betjene dine høreapparater.

 

alt